Bună din nou

Și zic din nou pentru că locul ăsta nu e singurul unde am vorbit cu mine și cu voi timp de câțiva ani. Cei care mă cunosc de mai demult știu că am trecut prin mai multe etape cu blogul meu. De la cea de blogspot.com, la cea de .com. După cea din urmă viața, universul, eu am decis că am nevoie de o pauză. Pauza asta a fost mai lungă de cât mă așteptam (aproape 2 ani în care am pierdut și bună parte din conținutul de pe vechiul blog), dar asta nu înseamnă că am renunțat complet la scris. Mi-am așternut gândurile (numai de bine, după cum era conceptului blogului anterior) despre festivaluri, concerte oameni și proiecte frumoase sub altă formă (în mare parte pe experimentalist.ro).

Cred că pauza s-a încheiat cu adevărat în momentul în care am simțit că am multe de zis legat de tot felul de subiecte și la finalul discuțiilor era tot mai des sintagma ”despre asta aș putea scrie pe blog”. Așa m-am trezit la blogmeet-ul de Crăciun cu un cadou: rocsrocks.eu, despre care am aflat că există când a trebuit să mă trec pe lista de prezență. Mulțumesc, Cristina! <3 <3 <3 Și e bine că e cadou, că mă simt mult mai motivată să scriu.

Încă nu știu cât de des, încă nu știu despre ce, încă nu știu pe ce ton. Dar, pot să zic că în timpul ăsta de pauză am învățat să am mai multă răbdare, așa că dacă aveți și voi, veți descoperi odată cu mine.  

Și pentru că nu mă pot abține, vă spun și că mi-a luat atâta timp de când l-am primit până am scris pentru că mă simțeam mai emoționată decât atunci când am publicat prima postare din viața mea. Csf, n-ai csf… 🙂

Acestea fiind spuse, bine v-am regăsit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *